Nye døre og vinduer

 

nye døre vinduer

Få nye døre og vinduer

Hos Brdr. Thomsen har vi ingen halve løsninger. Når du beder om et fast tilbud på udskiftning af døre og vinduer, så er ALT inkluderet i prisen.

Med i prisen er:

 – Opmåling af døre og vinduer
– Nedtagning af de gamle døre og vinduer
– Levering af de nye døre og vinduer
– Montering af de nye elementer
– Fugning udvendig/indvendig
– Finish, som fx reparation af mur, nye lysninger og vinduesplader m.m.
– Oprydning og bortskaffelse af byggematerialer o.l. i forbindelse med det udførte arbejde

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Brdr. Thomsen.

FÅ ET GODT TILBUD – Kontakt os i dag:

Tlf. 86423186

Mail: info@brdrthomsenbyg.dk

 

 

Vinduerne og dørene er noget af det allerførste, man lægger mærke til, når man kaster sit blik på dit hus for allerførste gang. Det er dét, der skaber førstehåndsindtrykket af dit hus, og vinduerne og dørene er naturligvis også derfor én af de absolut dyreste investeringer, når du skal vedligeholde og renovere dit hus. Flotte og store vinduer er tilmed med til at tilføre dejligt lys til dit hus, hvorfor en udskiftning af disse ikke bare er en forbedring af førstehåndsindtrykket af dit hus, men også en forbedring af selve oplevelsen af at opholde sig i dit hus. Nye døre og vinduer er dog – som nævnt tidligere – en dyr investering, og derfor skal du sikre dig, at du opnår en langtidsholdbar og kvalitetsrig løsning, så du ikke risikerer at stå overfor en ny udskiftning allerede om et par år.

 

Hos Brdr. Thomsen udfører vi udskiftning af døre såvel som vinduer til dig, uanset hustypen på din ejendom. Vi sætter en ære i veludført arbejde efter fastlage deadlines, så både du og Brdr. Thomsen ved, hvor vi har hinanden under hele processen. Så skal du have udskiftet dine vinduer og døre i den nærmeste fremtid, så kan du med fordel vælge os som din samarbejdspartner. Vi står klar med professionel vejledning og faglige kompetencer i topklasse, så vi kan hjælpe dig til den allerbedste løsning på dit projekt – vi er ikke tilfredse, før du er!

 

FÅ ET GODT TILBUD – Kontakt os i dag:

Tlf. 86423186

Mail: info@brdrthomsenbyg.dk