Nyt køkken

 

nyt køkken

Nyt køkken. Altid et godt tilbud

Køkkenet er et af de rum i dit hus, hvor du tilbringer allermest tid i. Det er således her, du og din familie samles omkring måltiderne, og hvor du kan slappe af med en kop god kaffe og dagens avis. Køkkenet er altså med andre ord  – næstefter dit soveværelse – nok det allervigtigste rum i dit hus, og derfor er der al mulig grund til at investere i et nyt, funktionelt og lækkert køkken, så du og din familie kan have et fælles sted, hvor I nyder at være samlet hver dag. 

 

Ring for et uforpligtende tilbud på murer eller tømrer arbejde på telefon 86 42 31 86 eller på mail til  info@brdrthomsenbyg.dk, så vi skræddersyer den perfekte løsning til dig!

 

Vi tilbyder:

– opmåling
– opsætning
– 3D-tegning
– vejledning

Hvis du er på udkig efter et nyt køkken, så er du endt det helt rigtige sted. Hos Brdr. Thomsen tilbyder vi nemlig næsten alle former for køkkenløsninger. Vi har stor erfaring med at sætte nye køkkener op, og derfor kan vi udføre arbejdet hurtigt og sikkert, uden der på nogen som helst måde bliver gået på kompromis med kvaliteten af materialerne og selve opsætningen. Vi sætter en ære i veludført arbejde efter fastlagte deadlines, så både du og Brdr. Thomsen altid ved, hvor vi har hinanden. Vi er med lige fra starten med gode ideer, opmåling og 3D-tegninger af jeres nye køkken til den allersidste skrue, der skal skrues i – vi er ikke tilfredse, før du er!

 

Hvis du foretrækker selv at måle op og bestille et køkken, og derfor bare mangler nogle dygtige håndværkere til at sætte det op, så kan Brdr. Thomsen også her være behjælpelige. Der er altså med andre ord nærmest ikke den opgave, vi ikke mestrer.

Muligheder i et nyt køkken

Mulighederne er mange hos os, og løsningerne finder vi frem til i fællesskab, så det endelige resultat afspejler dine forventninger til punkt og prikke. Tag med os på råd, så vi kender dig og din families daglige rytme og behov. Dermed får vi de bedste forudsætninger for at kunne realisere dine personlige køkkendrømme til fulde.

 

Kontakt os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller blot kvalitetsrig rådgivning, så vi kan hjælpe dig med kvalitetsløsninger til dit nye køkken.

Ring for et uforpligtende tilbud på murer eller tømrer arbejde på telefon 86 42 31 86 eller på mail til  info@brdrthomsenbyg.dk, så vi skræddersyer den perfekte løsning til dig!