Nyt tag

 

nyt tag

Tilbud på nyt tag

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft. Hvis taget skal skiftes, er der en verden af muligheder. Brdr. Thomsen rådgiver og inspirerer gerne med udgangspunkt i dit hus.

Et tag er lige så vigtigt for et hus sundhed som fundamentet, og derfor er det vigtigt at alle dele af arbejdet med tagkonstruktionen, er udført i høj kvalitet, da fejl og mangler i en enkelt del, kan sprede sig og blive dyrere at udbedre, end det reelt koster at lægge et nyt.

Får du arbejdet gjort i tide, kan du genbruge mange af de tidligere materialer fra tagkonstruktionen og dermed spare både resurser og penge. Det gælder for dette område at det er bedre, at gøre arbejdet inden der opstår skader, da skader som fugt, råd og skimmel, kan være meget tidskrævende og dyre at udbedre, når først de er opstået.

Brdr. Thomsen har stor erfaring med tagkonstruktioner og kan derfor udføre arbejdet, hurtigt, sikkert og i høj kvalitet. Dermed kan erfaringen ses på prisen i sidste ende. Brdr. Thomsen sætter en ære i veludført arbejde og udfører arbejdsopgaver samvittighedsfuldt og efter fastlagte tidsplaner.

 

Ring for et uforpligtende tilbud på murer eller tømrer arbejde på telefon 86 42 31 86 eller på mail til  info@brdrthomsenbyg.dk, så vi skræddersyer den perfekte løsning til dig!

Taget er den del af dit hus, man først lægger mærke til, når man kigger på det. Taget er altså med andre ord en yderst vigtig del af dit hus fremtoning, men ikke nok med, at det spiller en stor rolle for dit hus udseende, så har det også en enorm betydning for sundheden og standen på hele dit hus. En tagkonstruktion, der er opført i høj kvalitet, er nemlig også lig med et hus, hvor sundhedstilstanden er helt i top. Hvis dit gamle tag ikke længere er funktionsdygtigt nok, så har du altså med et nyt tag muligheden for at forbedre standen på dit hus samtidig med, at du også giver din bolig et stilmæssigt løft.  

Hvis dit tag skal skiftes, så er der et væld af forskellige muligheder. Tegltaget er f.eks. den tagtype, de fleste boligejere vælger i dag, men der findes altså utallige forskellige typer af tag på markedet, så det er ofte en stor beslutning, der skal tages. Først og fremmest er det dog essentielt at sætte sig grundigt ind i tingene, for hvad, der umiddelbart kan synes som den billigste og bedste løsning, kan på lang sigt nemt ende med at blive den dyreste. Derfor rådgiver og inspirerer vi hos Brdr. Thomsen gerne med udgangspunkt i dit hus, så vi i fællesskab finder frem til den allerbedste tagløsning til dig.

Hos Brdr. Thomsen har vi stor erfaring med tagkonstruktioner, og derfor kan vi udføre arbejdet hurtigt, sikkert og i samtidig høj kvalitet. Vi sætter en ære i veludført arbejde efter fastlagte tidsplaner, så både du og Brdr. Thomsen ved, hvor vi har hinanden – vi er ikke tilfredse, før du er!

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud eller kvalitetsrig rådgivning, så kontakt os gerne i dag.

Ring for et uforpligtende tilbud på murer eller tømrer arbejde på telefon 86 42 31 86 eller på mail til  info@brdrthomsenbyg.dk, så vi skræddersyer den perfekte løsning til dig!