Med en omfugning kan du få facaden på dit hus til at stråle igen – og hvem ønsker ikke det? Hvis du føler, at dit hus trænger til en kærlig hånd, så kan en omfugning således være en nem og billig måde at få dit hus til at fremstå mere nyt og velholdt på. Hos Brdr. Thomsen vil vi, som professionelle håndværkere, få facaderne på dit hus til at ændre udtryk, så dit hus som helhed vil blive mere solidt og sundt efter istandsættelsen. Vil laver omfugning Århus, Randers og det meste af djursland. Kontakt os gerne for et tilbud i dag.

Murer tilbud (2)

Omfugning Århus billigt

Vi mestrer alle typer omfugninger, hvad enten det er murværket, badeværelset eller skorstenen, der skal istandgøres. Vi renoverer med en fugefarve, der matcher allerbedst til din ejendom, og vi har stor erfaring med alle typer omfugninger, så derfor kan vi endvidere udføre arbejdet hurtigt og sikkert, uden der bliver gået på kompromis med kvaliteten af materialerne og selve opsætningen. Mulighederne er altså mange hos os, og løsningerne finder vi frem til i fællesskab, så både du og Brdr. Thomsen ved, hvor vi har hinanden igennem hele forløbet.

Murer tilbud (2)

 

Kontakt os i dag på 86 42 31 86 eller på mail info@brdrthomsenbyg.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller blot professionel rådgivning.